Ik Alkmaar

Agenda is in ontwikkeling

Wij zijn op zoek naar een investeerder om de ontwikkeling van de agenda te kunnen voltooien. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de redactie via e-mail redactie@ihvalkmaar.nl.

Ik Hou Van Nederland is een online city-marketing medium met 250.000 volgers op social media. Het doel van het platform is het belichten van mooie en bijzondere aspecten van woonplaatsen in Nederland. Honderden social media redacteurs selecteren dagelijks webinhoud zoals nieuwsberichten, youtube videos, foto's en blogs over hun woonplaats voor promotie op social media die daardoor soms honderdduizenden lezers bereiken.

De benodigde investering is 20.000 euro. Een kleinere bijdrage kan ook worden benut en u ontvangt het bedrag met 10% rente terug!

Technologisch gezien zijn er nog geen goede systemen en database technieken beschikbaar om miljoenen evenement-gegevens optimaal te kunnen benutten in online tools. Daardoor zijn er op dit moment nog niet veel goed werkende online evenementen agenda's beschikbaar die verder gaan dan het aanbieden van een lijst-overzicht.

De financiering zal worden aangewend voor cutting edge innovatie op het gebied van agenda-database opslag die geschikt is voor miljarden evenementen voor miljoenen woonplaatsen in meerdere landen en de ontwikkeling van een state of the art agenda dienst voor elk dorp en elke stad in Nederland die in de toekomst in veel verschillende talen toegang biedt voor toeristen.

Het business model van Ik Hou Van Nederland is het verkopen van publiciteit (advertentieinkomsten) en het genereren van omzet via het mediëren van betaalde marketing en communicatie opdrachten zoals het schrijven van een persbericht, het maken van een foto reportage of het organiseren van een actie op social media. Lokale bedrijven zoals winkels en restaurants of bijvoorbeeld organisatoren van evenementen zullen via Ik ♥ Alkmaar voordelig exclusieve marketing en publiciteit kunnen verkrijgen onderwijl de redacteurs er inkomsten en ervaring mee kunnen verkrijgen. Als 100 redacteurs maandelijks 2 opdrachten vinden t.w.v. gemiddeld 250 euro dan is de omzet 1.200.000 euro per jaar.

De website is ondergebracht in een BV en er zijn geen schulden. De onderstaande screenshots tonen hoe de agenda zal worden.

Preview

Mobiel